« Vissza a bejegyzĂ©sekhez

Várod vagy inkább szívbƑl utálod a Halloween-t?


Ahogy az ember ismerƑsei körĂ©ben hallja, akad ilyen Ă©s olyan ember is: aki tartja a Halloweent Ă©s aki nem tartja, sƑt. Esetleg vegyesen: tököt azĂ©rt farag, amĂșgy nem vesz rĂ©szt a bohĂłckodĂĄsban. KutatĂĄst a Formatext vĂ©gzett erre vonatkozĂłan, mĂ©g 2017-ben 600 csalĂĄd megkĂ©rdezĂ©sĂ©vel. A cĂ©g ĂŒzemelteti a JĂĄtĂ©ksziget bolthĂĄlĂłzatot. Ugye nekik nem mindegy. És neked? A te vĂĄllalkozĂĄsod hirdet termĂ©ket, szolgĂĄltatĂĄst avagy indĂ­t kampĂĄnyt Halloween alkalmĂĄbĂłl?

No de nĂ©zzĂŒnk csak bele abba a kutatĂĄsba!

"cat Img"

HĂĄt Ă­gy ĂŒnnepi MagyarorszĂĄg a Halloweent a kutatĂĄs tĂŒkrĂ©ben: a kereskedƑknĂ©l minimĂĄlis forgalomnövekedĂ©st okozva.

“A november 3-i internetes vĂĄsĂĄrlĂĄs napja viszont mĂĄr ĂĄtlagosan 300 szĂĄzalĂ©kkal növeli a webĂĄruhĂĄzak forgalmĂĄt, melyet november vĂ©gĂ©n a Black Friday követ, ĂĄltalĂĄban 30-szoros növekedĂ©st produkĂĄlva egy ĂĄtlagos novemberi naphoz kĂ©pest, ezzel az egynapos forgalmi csĂșccsal veszi kezdetĂ©t tehĂĄt a karĂĄcsonyi szezon.” (Borhi JĂĄnos, a Formatex ĂŒgyvezetƑje, forrĂĄs: Piac Ă©s Profit)

Ha frissebb kutatĂĄsrĂłl kapunk hĂ­rt, hozzuk nektek. Addig is: jĂł felkĂ©szĂŒlĂ©st az elƑttĂŒnk ĂĄllĂł forgalomnövelƑ alkalmakhoz! Egy kis segĂ­tsĂ©g hozzĂĄ korĂĄbbi Ă­rĂĄsainkbĂłl: